Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/25/2015025/sundstromtravel.se/public_html/db.php on line 27 Jorden Runt pć 365 Dagar - Brasilien
Sundström Travel Logo

BrasilienBrasilien Àr ett vÀldigt stort land. I och med att vi planerade att vara hÀr enbart en mÄnad valde vi att i princip ta oss frÄn kusten frÄn Rio ner till Argentina med en avstickare till Iguasso-fallen.

Efter 10 underbara dygn i Rio de Janeiro som innehöll mÄnga hÀrliga tips frÄn Peter Hult pÄ Rioguiden tog vi bussen ner till Angra do Reis dÀr bÄtarna över till Ihla Grande gÄr. UngefÀr tvÄ timmas bÄtfÀrd Àr det dit ut.

Ihla Grande Àr en mysig och lugn ö med mÄnga natur- och djurupplevelser. HÀr blev det vandringar och bad med mÄnga fina naturupplevelser och djurliv.

Ytterligare nÄgra mil söderut ligger Paraty och Trindade dÀr vi njöt av den vackra naturen och de fina strÀnderna innan vi styrde kosan mot São Paulo. Efter nÄgot dygn tog vi bussen ner till Curitiba och dÀrefter tÄg till Morretes dÀr vi fick uppleva Atlantdjungeln med dess djurliv.Med det mÀktiga Iguazu fallen i bakgrunden. Klicka pÄ bilden för att förstora.

VÄr mÄnad i Brasilien avslutades med bussfÀrden upp till de magnifika Iguassufallen.

LÀs vÄra 7 reseberÀttelser frÄn Brasilien genom att klicka i menyn till vÀnster.

LÀngst ner pÄ sidan pÄ varje reseberÀttelse finns de foton som tillhör texten.