Sundström Travel Logo

Taveuni - Dolphin Bay Divers - Divers Paradise


Fiji (Taveuni) 2006-04-15

Tänk att en salt fisk kan smaka så gott! Daniel och Stefan kom med många glada överraskningar, däribland salta fiskar, Ahlgrens bilar och annat gottigottgott att stoppa i våra munnar som inte varit i Sverige på snart 7 månader. Tänk vad tiden går fort!!

Man vänjer sig att vara i paradiset – vi lovar!!!!

Förutom godiset, goda viner och en flaska Absolut hade de även med sig en ny kamera så här kommer lite bilder från vårt lilla paradis! Dykningen är som vi skrev i vårt senaste brev i världsklass – dock är det inte helt lätt att ta foton under vattnet så ni får hålla till godo med våra amatörfoton. Achim – som också dyker med oss och som är professionell fotograf – har en hemsida ni kan gå in på.

Ett exempel – idag såg vi på våra två dyk förutom zillioner med fisk, små nakensnäckor, underbar korall, manta ray, havssköldpadda, ett flertal whitetipped reefshark, napoleon wrasse m.m.

Tiden går fort och vi gillar Dolphin Bay Divers Resort skarpt så nu har vi förlängt vår vistelse här ytterligare en vecka.

Viola och Roland utanför Dolphin Bay Divers Resort. Klicka för att få en större bildSolen skiner, lufttemperaturen är konstant 30 grader, vattnet håller 29 grader (även på 30 meters djup) och vid strandkanten där Daniel och Stefan ligger och lapar sol jagar Boxer våra baby blacktipped reefsharks (se bild) - varför skall man då åka härifrån????????. Boxer ja, han gillar oss så varje natt följer han med oss till vår bure och sover utanför dörren hela natten.

Eva och Roland springer varje dag (mer eller mindre) på beachen och Anders fot är betydligt bättre och vi ser redan fram mot nästa dykupplevelse.

Vi hoppas ni har haft en bra påskvecka och att våren äntligen har kommit till Sverige

Zillioner med kramar – Era professionella turister EvAnders

Bilder