Sundström Travel Logo

Enebyberg - Det börjar närma sig


Sverige (Hallongränd i Enebyberg) 2005-09-13

..och slutplaneringen pågår för fullt. En vecka kvar sedan drar vi!

Det gick bara två dagar efter vår avskedsfest den 12/8 (ni har väl spanat in bilderna) så var huset uthyrt, tja det gick otroligt snabbt så veckan efter hade vi slutstädat och tömt Kopparvägen, flyttat till Hallongränd i Enebyberg (Tack Macke för att vi får bo hos dig medan du är i USA!!!) och Stefan Jellvik från Handelsbanken hade flyttat in!

Snabba ryck minsann! Stefan hyr delvis möblerat så det som vi packat ur är våra privata grejor. Tack Micke och Pappa Alvar för flytthjälpen - ni är proffs!

Shurgard vakar numera på våra grejor på 9 kvadratmeter och sedan i fredags jobbar inte Anders längre på Unisys - semester t.o.m. sista september därefter tjänstledigt i ett år.

Det mesta praktiska är fixat men de kommande dagarna kommer nog att rusa fram i 200 knyck ändå så nog är det så att det börjar bli lite pirrigt - har vi fixat allt, har vi missat något - läsa på kan man ju göra hur mycket som helst.

Nåväl, i stort sätt är vi så förberedda man kan vara. Känner ni någon som behöver en "nu-skall-jag-avveckla-mig-själv-och-ta-ett år-timeoff-och-ut-och resa-vad-skall-man-tänka-på-konsult" så tror jag att vi skulle kunna bidra med en hel del.

Packningen har vi inte börjat med ännu - det får bli torsdagens och fredagens huvuduppgift - den stora utmaningen är att kunna välja bort grejor som det ser ut just nu. Det blir en rapport dagen innan vi åker med några bilder - so stay tuned!

Vi vill passa på att tacka för alla grejor vi fått och tips på ställen och saker att uppleva i de olika länder vi kommer att besöka - vi får aldrig nog så kommer ni på något mer så skriv en rad.

EvAnders