Sundström Travel Logo

Enebyberg - Inte många timmar kvar nu!


Sverige (Hallongränd i Enebyberg) 2005-09-19

Som du noterar från de nya fotona vi lagt in idag har de senaste dygnen ägnats åt svenska mästerskapet i "1-års-packning". Vi tror att vi fått med de väsentligaste delarna så att vi kan fortsätta att leva vårt normala liv trots att vi skall resa runt jordklotet under ett år - eller kanske blir det vissa modifikationer i packningen i sista stund!

Ja, va skall man ha med sig - eller rättare sagt - vad skall man lämna hemma om skall klara sig på en 15-20 kilos ryggsäck under ett år och fara mellan olika kontinenter och klimat. Vi tror att vi har kommit en bit i letandet av sanningen men det behöver trimmas igen och det skall vi göra när vi har anlänt till Rio.

Pappa Alvar och Anders fixade V75:an i lördags så det blev lite extra pengar i reskassan - det skall vi använda för att ha lite mer av semester den första tiden i Brasilien, dvs. bo lite bättre än budget och äta lite mer brasilianskt kött och unna oss något gott att dricka därtill.

Igår var vi hemma i Linas och Peters lägenhet på Söder och sa hejdå till dem och Sophie - nästa gång vi träffar dem är i Quito den 17:e december - ja, det är Evas födelsedag minsann!!

Anders mor och far och syskonen Gunilla och Elisabeth och Evas bror Micke var på besök på Hallongränd i lördags och sa hejdå. Massor av kramar till er! Många telefonsamtal har kommit de senaste dygnen från vänner och bekanta som velat säga - bye-bye!

Nu väntar en lång flygresa och några intensiva dygn i Rio - vi återkommer med en rapport därifrån när vi "landat" och etablerat oss där - troligen efter helgen eller tidigare.

Massor av kramar från EvAnders

Bilder