Sundström Travel Logo

Kuala Lumpur - Hälsning från KL!


Malaysia (Kuala Lumpur) 2006-09-17

Detta blir den näst sista storyn från vår Jorden Runt på 365 dagars resa. Den allra sista tänkte vi skriva med hjälp av Er, alla våra vänner och läsare!!

Just nu befinner vi oss i Kuala Lumpur igen efter några riktigt härliga slappdagar i Khao Lak. För första gången på ett år kan vi shoppa utan att tänka på hur vi skall kunna få med oss grejorna - ny resväska är inhandlad!!

Vi gillar Kuala Lumpur skarpt och att tillbringa några dagar här är som vanligt fantastiskt och vi kan än en gång konstatera att vi inte kommer att hinna åka upp i Petronas Twin Towers!! Dagarna bara springer i väg.

Tack Maj-Lis och Alvar för denna mysmorgon! Klicka för större bild.Eva passar på att fira sin 50-års dag ÄNNU en gång!!! Sista (!?) gången innan nästa födelsedag i Dec....Tack snälla Majlis och Alvar (Svärmor och Svärfar) för uppgradering av hotellrum (med egen PC och STORT rum), Spansk "Roomservice"-middag med en flaska Argentinsk Malbec och framför allt en underbar Champagnefrukost på sängen!!

Vi får även lite tid att mentalt och praktiskt förbereda oss för hemresan som sker på tisdag och livet efter resan. Det skall erkännas att det känns lite underligt att komma hem igen efter ett helt år på resandes fot. För att göra vårt återinträde till detta liv lite lättare har vi gjort en lite förlängning av vår resa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kanske är vi inte riktigt kloka men som vi har sagt så många gånger - man lever bara en gång - så när timingen med vinskörden hos Thierry och Estelle i Pommard, Bourgogne visade sig vara perfekt och vi alltid drömt om att få delta i arbetet med vinskörden så blir det nu så att vi åker till Frankrike på onsdag eftermiddag (vi landar från KL/Singapore/London/Arlanda på onsdag förmiddag!!!). Nåja, vi hinner förhoppningsvis med en lunch med Anders föräldrar och Sophie med pojkvännen Jonas i Täby innan vi blir skjutsade till Skavsta för flyg söderut med Ryanair till Paris.

Mer detaljer från den resan kommer i en annan resebok (Wine harvest in France) som vi lägger upp om några dagar!! Vi kopierar dig så att du kan ta del av denna lilla förlängning av resan också.

Många kramar från era Professionella Turister som snart påbörjar resan hemåt!!

EvAnders

Bilder