Sundström Travel Logo

Lima - Santa Lucia i Lima


Peru (Lima) 2005-12-12

Efter att ha vilat upp oss med Jacuzzi, turkisk bastu, roomservice-middag och en sovmorgon (till kl 9, fast Eva nyttjar Gymet i stället!) så tillbringar vi några dagar med familjen Andersson. Hasse, Mariela och deras baby Fransesca.

Vi äter en kanongod Argentinsk middag med vin från Mendoza på Rest La Vaca Loca nere vid vattnet. Lite underligt namn på en restaurang........Den galna kon!! Innan dess drack vi goda viner hemma i deras lägenhet som ligger vid vattnet i Lima, fantastiskt underbar utsikt!

Anders och Hasse spelar golf under lördagen tillsammans med Hans arbetskompis Björn och Mariela tar med Eva till en skönhetssalong där de får både pedikyr och manikyr (under två njutbara timmar) för ca 75 kronor.

På kvällen får vi också riktiga Julkänslor; vi får vara med om ett svenskt Luciatåg med alla svenska Julsånger och bjuds på Glögg, hembakade pepparkakor och lussekatter!!!!!!!!!!! Lite hemlängtan smyger sig på...................

Den svenske prästen i Lima, Niklas, önskar oss lycka till under resten av vårt år. Svenska föreningar och svenska kyrkor är ett härligt sätt att känna sig lite som hemma.

Nu är vi tillbaka i Quito och tar det lugnt och har några dagar på oss att fixa Evas 50-årsdag, den 17:e och planera och förbereda tiden med Lina, Sophie och Peter.

Vi blir mycket väl omhändertagna av Patrick Brodin på Hostal Jhomana.

Luciakramar

EvAnders

Bilder