Sundström Travel Logo

Jorden runt på 365 dagarVi började vår resa den 20:e september 2005 med tre och en halv månad i Sydamerika (Brasilien, Argentina, Chile, Peru och Ecuador inkl. Galapagos) och fortsatte därefter västerut med våra ryggsäckar.

Efter 6 underbara veckor på Sydön och 4 veckor på Nordön i Nya Zeeland bytte vi till värmen och superb dykning på Fiji i 6 veckor.

Efter tre och en halv vecka i Australien (Sydney & Blue Mountains)Huli Wigman uppe i Tari i Southern Highlands på Papua Nya Guinea dansar och sjunger för oss på en ceremoniell singsing. Klicka på bilden för större bild. åkte vi till Papua Nya Guinea - ett helt fantastiskt land - åk dit!

Vi avslutade vår resa sommaren 2006 i Sydostasien där vi den första tiden var i Singapore, Malaysia och Thailand och senare i Vietnam och Kambodja.

Hemfärden gick via Khao Lak i Thailand, Kuala Lumpur i Malaysia och Singapore och London innan vi landade i Stockholm den 20:e september 2006.

Den 20:e september (dvs. samma dag som vi kom hem!!) åkte vi till Pommard i Bourgogne, Frankrike för att arbeta med vinskörden så vi kom hem "på riktigt" den 5:e oktober 2006!

Detaljerad information om respektive land finner du bland de 65 reseberättelser vi skrev under resans gång samt i bildgalleri som innehåller några av de cirka 6 000 foton vi tog.

Samtliga fotografier är tagna med vår kamera inklusive de undervattenbilder som vi tagit under dykningen på Fiji, Papua Nya Guinea, Malaysia, Thailand och Vietnam.

Bland undervattensfotografierna finner du hajar, havssköldpaddor, många olika typer av nakensnäckor, lionfish, scorpion fish, pygmy sehorse, mandarin fish, muränor, bläckfiskar med mera med mera.

Håll tillgodo - det är en fantastisk värld - undervattensvärlden!