Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/25/2015025/sundstromtravel.se/public_html/db.php on line 27 Jorden Runt pć 365 Dagar - Sundström Produktion AB (nyhet 2010)
Sundström Travel Logo

Sundström Produktion AB (nyhet 2010)Sedan vi la ut vÄr hemsida vÄren 2007 har vi fÄtt mÄnga förfrÄgningar och hjÀlp mÄnga resenÀrer med bokningar av flyg, bungalows och gett mÄnga uppskattade tips.

Vi har dĂ€rför startat upp bolaget Sundström Produktion AB som kommer att fokusera pĂ„ att förĂ€dla affĂ€rskoncept ”for the independent traveller” som vill ordna sin egen resa men som behöver vĂ„ra tjĂ€nster för att fĂ„ till det dĂ€r lilla extra av sin resa.

Vi tar ut en avgift för den tid vi lÀgger ner pÄ att hjÀlpa dig men gör inga reguljÀra flygbokningar i dagslÀget. Internetbokningar av flyg ordnar vi samt bokningar av inkvartering och ger tips och rekommendationer pÄ matstÀllen, trevlig utflykter och annat smÄtt och gott som kan vara bra att veta.

Vi har inga förmedlingsprovisioner frÄn de vi rekommenderar utan Àr neutrala pÄ sÄ motto och de tips och rÄd vi ger kommer frÄn vÄra egna personliga (och subjektiva) erfarenheter och frÄn det kontaktnÀt vi har.

Majoriteten av de som intresserat sig för vÄra tjÀnster Àr de som skall resa till Sydostasien. VÄr absoluta rekommendation Àr att ordna flygbiljett (tur och retur biljett) till Kuala Lumpur, Singapore, Phuket (med nÄgra av charterbolagen) eller Bangkok. I de absolut flesta fallen skall reguljÀrbiljetten bokas i sÄ god tid som möjligt för att fÄ bÀsta möjliga pris.

Vi kompletterar sedan med bokningar av lokala flyg, inkvarteringar och tillhandahÄller tips och rÄd om de olika stÀllen du vill besöka.

Bangkok och Kuala Lumpur Àr de absolut bÀsta stÀderna att utgÄ frÄn om du vill uppleva Vietnam, Kambodja, Laos, Indonesien, Malaysia och Thailand.

En annan del av vÀrlden som mÄnga efterfrÄgar vÄra tjÀnster Àr Sydamerika. I princip gÀller samma sak hÀr - vi bokar en tur och retur biljett till nÄgon av de större stÀderna som São Paulo, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Santiago de Chile, Lima eller Quito sÄ bistÄr med hjÀlp att organisera er resa pÄ denna kontinent.

Vilka efterfrÄgar vÄra tjÀnster?

Merparten av vÄra kunder har inte tiden att göra dessa efterforskningar sjÀlva eller kÀnner sig omkomfortabla att boka sjÀlva och uppskattar tryggheten att vi tar hand om dessa delar.

MÄnga Àr lite Àldre och vana att Äka charter och har sett fördelarna att Äka sjÀlva, Àr lite Àventyrliga av sig och vill fÄ ut nÄgot extra av sin resa. De reser med vÀnner eller familj och oftast Àr den "utvalde organisatören" som efterfrÄgar vÄra tjÀnster.

Vi ger ett mervÀrde genom att dela med oss av vÄra tips pÄ bra stÀllen att besöka, vad man kan göra, matstÀllen med lokal mat, information om bra kontaktpersoner lokalt som man kan lita pÄ, bra shoppingstÀllen och annan information som Àr bra att ha för du skall kÀnna en trygghet i resandet.

Testa oss Du ocksÄ!