Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/25/2015025/sundstromtravel.se/public_html/db.php on line 27 Jorden Runt pć 365 Dagar - Inspirationsföredrag
Sundström Travel Logo

InspirationsföredragVÄga slÀppa taget och upplev vÀrmen frÄn dessa Mudmen pÄ Papua Nya Guinea. Klicka pÄ bilden för större bild. De inspirationsföredrag och presentationer vi genomför riktar sig till de som vill bli inspirerade av det vi gjorde 2005-2006.

Vi bygger presentationen pÄ temat att vÄga bryta upp och det vi fÄtt uppleva tillsammans med att vi visar mycket bilder frÄn all vÀrldens hörn.

Föredragen riktar sig till kompisgÀng, föreningar, företag och organisationer

Vi vÀnder oss ocksÄ till de humana företag och organisationer som har en vaken och modern personalpolitik dÀr Career Break inte Àr tabu och dÀr personalavdelningen aktivt stöttar de anstÀllda vid personalnedskÀrningar eller större organisationsförÀndringar.

Vi förmedlar ett budskap dÀr en större förÀndring kan vara en chans och möjlighet att vÄga slÀppa taget och komma ur ekorrhjulet och förverkliga drömmar. Evas uppsÀgning och avgÄngsvederlag blev en möjlighet och inte ett personligt nederlag och Anders vÄgade göra ett avbrott i sin karriÀr som datorsÀljare.

VÄrt upplÀgg pÄ inspirationsföredraget:

- Bakgrund och vÄra bevekelsegrunder för beslutet att resa Jorden Runt. "Att vÄga slÀppa taget"
- Hur avvecklar man sig sjÀlv frÄn sitt inrutade liv?
- Förberedelseprocessen
- Jorden Runt pÄ 365 (382) dagar
- Hur förÀndras man som mÀnniska under resans gÄng.
- Hur Àr det att komma hem?
- Slutsatser
- Bildspel med vÄra bÀsta bilder.

VÄrt föredrag Àr cirka 2 timmar eller enligt överenskommelse.

Kontakta oss om du Àr intresserad.

Eva & Anders SundströmTvÄ Huli Wigman stÄr och diskuterar politik pÄ en marknad utanför Tari i Southern Highlands, Papua Nya Guinea. Klicka pÄ bilden för större bild.