Sundström Travel Logo

InspirationsföredragVåga släppa taget och upplev värmen från dessa Mudmen på Papua Nya Guinea. Klicka på bilden för större bild. De inspirationsföredrag och presentationer vi genomför riktar sig till de som vill bli inspirerade av det vi gjorde 2005-2006.

Vi bygger presentationen på temat att våga bryta upp och det vi fått uppleva tillsammans med att vi visar mycket bilder från all världens hörn.

Föredragen riktar sig till kompisgäng, föreningar, företag och organisationer

Vi vänder oss också till de humana företag och organisationer som har en vaken och modern personalpolitik där Career Break inte är tabu och där personalavdelningen aktivt stöttar de anställda vid personalnedskärningar eller större organisationsförändringar.

Vi förmedlar ett budskap där en större förändring kan vara en chans och möjlighet att våga släppa taget och komma ur ekorrhjulet och förverkliga drömmar. Evas uppsägning och avgångsvederlag blev en möjlighet och inte ett personligt nederlag och Anders vågade göra ett avbrott i sin karriär som datorsäljare.

Vårt upplägg på inspirationsföredraget:

- Bakgrund och våra bevekelsegrunder för beslutet att resa Jorden Runt. "Att våga släppa taget"
- Hur avvecklar man sig själv från sitt inrutade liv?
- Förberedelseprocessen
- Jorden Runt på 365 (382) dagar
- Hur förändras man som människa under resans gång.
- Hur är det att komma hem?
- Slutsatser
- Bildspel med våra bästa bilder.

Vårt föredrag är cirka 2 timmar eller enligt överenskommelse.

Kontakta oss om du är intresserad.

Eva & Anders SundströmTvå Huli Wigman står och diskuterar politik på en marknad utanför Tari i Southern Highlands, Papua Nya Guinea. Klicka på bilden för större bild.