Sundström Travel Logo

Gör egen hemsida av din resbok


Många timmar har vi tillbringat på olika internetställen runt om i världen - här i Christchurch på Nya Zeeland. Klicka på bilden för större bild.Investerar du din tid och skriver en resblogg på minTur.se, Resedagboken.se, Backpacking.se eller någon av de internationella resbloggarna så lägger du ofta ner mycket tid på skrivandet och fotograferandet under resan.

Dina ord är ett minne för livet för dig själv, för vänner och bekanta och ett mycket bra sätt att spara denna information är att föra över reseberättelserna till en egen hemsida och designa den på ditt personliga sätt - precis som vi gjort med vår resbok från vår reseblogg till denna hemsida.

Alla resintresserade är intresserad av din personliga erfarenheter och äventyr runt om i världen så investeringen du gör kommer både dig själv och andra tillgodo och lägger du in dina reseberättelser på en hemsida blir det betydligt överskådligare och lättare att hitta informationen.

Det är inte svårt även om du inte har några kunskaper (men tid!) om hur man gör en egen hemsida och vill du ha hjälp med detta så kontakta oss så berättar vi vad du behöver göra för att komma igång.