Sundström Travel Logo

Sundström Produktion AB (nyhet 2010)Sedan vi la ut vår hemsida våren 2007 har vi fått många förfrågningar och hjälp många resenärer med bokningar av flyg, bungalows och gett många uppskattade tips.

Vi har därför startat upp bolaget Sundström Produktion AB som kommer att fokusera på att förädla affärskoncept ”for the independent traveller” som vill ordna sin egen resa men som behöver våra tjänster för att få till det där lilla extra av sin resa.

Vi tar ut en avgift för den tid vi lägger ner på att hjälpa dig men gör inga reguljära flygbokningar i dagsläget. Internetbokningar av flyg ordnar vi samt bokningar av inkvartering och ger tips och rekommendationer på matställen, trevlig utflykter och annat smått och gott som kan vara bra att veta.

Vi har inga förmedlingsprovisioner från de vi rekommenderar utan är neutrala på så motto och de tips och råd vi ger kommer från våra egna personliga (och subjektiva) erfarenheter och från det kontaktnät vi har.

Majoriteten av de som intresserat sig för våra tjänster är de som skall resa till Sydostasien. Vår absoluta rekommendation är att ordna flygbiljett (tur och retur biljett) till Kuala Lumpur, Singapore, Phuket (med några av charterbolagen) eller Bangkok. I de absolut flesta fallen skall reguljärbiljetten bokas i så god tid som möjligt för att få bästa möjliga pris.

Vi kompletterar sedan med bokningar av lokala flyg, inkvarteringar och tillhandahåller tips och råd om de olika ställen du vill besöka.

Bangkok och Kuala Lumpur är de absolut bästa städerna att utgå från om du vill uppleva Vietnam, Kambodja, Laos, Indonesien, Malaysia och Thailand.

En annan del av världen som många efterfrågar våra tjänster är Sydamerika. I princip gäller samma sak här - vi bokar en tur och retur biljett till någon av de större städerna som São Paulo, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Santiago de Chile, Lima eller Quito så bistår med hjälp att organisera er resa på denna kontinent.

Vilka efterfrågar våra tjänster?

Merparten av våra kunder har inte tiden att göra dessa efterforskningar själva eller känner sig omkomfortabla att boka själva och uppskattar tryggheten att vi tar hand om dessa delar.

Många är lite äldre och vana att åka charter och har sett fördelarna att åka själva, är lite äventyrliga av sig och vill få ut något extra av sin resa. De reser med vänner eller familj och oftast är den "utvalde organisatören" som efterfrågar våra tjänster.

Vi ger ett mervärde genom att dela med oss av våra tips på bra ställen att besöka, vad man kan göra, matställen med lokal mat, information om bra kontaktpersoner lokalt som man kan lita på, bra shoppingställen och annan information som är bra att ha för du skall känna en trygghet i resandet.

Testa oss Du också!